Rabu, 18 Desember 2013

MANTRA AJI BROJOLAMATAN

Tags

Mantra : "sang mustikosari lagi ngangen-angen mustiko kupok
kalono ngakan legine ngecretaken sampurno jati
kocekak legi wetune
leh jati teturukuwit
brojolamatan moloikat ing komo
kirun wa nakirun bahu kiwo lan tengen
epek-epekku godho wesi
darijiku cis caricis
kang kaprawoso remek tikel dadi lebur mulih dadi bayu"

Tata cara : mutih 7 hari 7 malam, patigeni 1 hari 1 malam.

Fungsinya untuk meleburkan musuh.

Artikel Terkait