Menampilkan postingan dengan label primbon sunda

Tentang orang sunda

Ayeuna cuang hiburan heula bari diajar Bahasa Cina – Sunda Posted in Bahasa Sunda , bodor , heureuy , kabayan , ngawadul , ngawangkong , paguneman , Primbon , Sanes kanten , seuseurian , hehe …
Subscribe Our Newsletter